Amb Fusió Work, ja tens pla

A Fusió Work tenim unes instal·lacions amb obrador propi on elaborem els productes de manera artesana. Comprem el producte fresc de proximitat cuidant els petits comerços i produïm cada matí  les comandes per entregar en condicions excel·lents. Això aporta un valor nutricional als aliments per menjar més sa, sense cap additiu ni conservant. Per això les nostres comandes recomanem consumir-les el mateix dia i per aquesta raó el nostre sistema a Fusió Work necessita 48h  d’antelació, per poder assegurar les compres de proximitat i el mateix dia produir el  teu menú fresc i saludable. 

Tenim diferents plans per tal que pugis trobar quin s’adapta més a les teves necessitats. Avui en dia entenem que les jornades de feina estan en constant canvi per la situació actual i per això volem fer fàcil la teva elecció. Treballis a casa o a la feina oferim diferents possibilitats com pot ser: 

Pla diari, perquè triïs exactament els dies individualment que vols que et portem el dinar.

Pla setmanal: Durant tota una setmana de dilluns a divendres et portarem el dinar a la feina.

Pla Quinzenal: Durant dues setmanes de dilluns a divendres no et preocuparàs per cuinar o portar cap carmanyola a la feina. Nosaltres ens encarreguem de fer-t’ho arribar.

Pla Mensual: Durant tot un més de dilluns a divendres gaudiràs dels beneficis de contractar un menú variat i saludable. No repetiràs el mateix plat en tot el mes.

Amb Fusió Work, ja tens un pla per dinar bé cada dia.