Com funciona la comanda?

Registra’t i entra a un dels nostres plans (diari, setmanal, quinzenal o mensual). La renovació dels plans pot ser automàtica o manualment a 48h vista.

Quan rebré el menú?

El rebràs a l’adreça que ens hagis indicat entre les 9 i les 13:30 del matí. No podem donar-te una hora exacte per motius de ruta.

Puc realitzar una comanda sense estar registrat?

No, per fer la comanda és necessari que tinguis un compte. Un compte té molts avantatges i et servirà per accedir a la teva àrea personal, veure l’estat de les teves comandes i modificar les teves dades personals.

Com elaborem els nostres plats?

Utilitzem productes frescos de proximitat i els cuinem cada dia per a què t’arribin acabats de fer. Una cuina casolana que elaborem al nostre propi obrador, aconseguint una dieta sana, equilibrada i molt bona.

Em quedaré amb gana?

Els nostres menús estan dissenyats per nutricionistes per a què tinguin les calories necessàries per a què passis la tarda amb vitalitat.

Què passa si no tinc microones?

Entreguem els nostres plats en un recipient de cartró ecològic preparat per a escalfar el microones durant 1 minut. També permet el consum en fred.

He de pagar un cost addicional per el transport?

No hi ha despeses d’enviament. Amb el preu del menú entra el primer, el segon, les postres i el transport en furgoneta refrigerada. Sense despeses extra ni sorpreses.

Puc canviar les dades d’entrega?

Podràs fer els canvis des del teu compte. Tindràs l’opció de fer canvis a la teva direcció. Si la nova direcció quedés fora de la nostra zona d’entrega no podrem oferir el servei. Pots consultar-nos-ho directament enviant un correu a la següent adreça: comercial@fusiowork.com

Què passa si no rebo el menú durant les hores d’entrega?

Els nostre servei d’entrega és de 9 a 13:30 hores. Espera 10 minuts de cortesia i si no t’arriba la comanda truca’ns al 93 844 44 37 o escriu-nos un mail a comercial@fusiowork.com. Trobarem la millor solució.